Ozzy, no more Norway

av yngve

OzzyTons Of Rock har "æren" av å stå for Ozzys siste Norgesbesøk.

Det får vi vite i en pressemelding som tikket inn for litt siden.  

Rockens største ikon bekrefter at konserten på Tons of Rock onsdag 20. juni blir hans siste på norsk jord. 

"Med imponerende fem tiår i rampelyset, 2500 konserter og millioner av solgte album, kan Ozzy Osbourne vise til en spektakulær karrière. Den myteomspunnede artisten har siden 70-tallet herjet scener verden rundt som frontfigur i legendariske Black Sabbath, et band beskrevet som verdens første og største heavy metal-band. Gudfaren av heavy metal har hatt enda større suksess med sin solokarrière, og har tilsammen solgt over 100 millioner album på verdens basis."

Bookingsjef Jarle forteller: "Ozzy har alltid stått øverst på ønskelista. Og når vi til sommeren skule feire Tons of Rock 5 år er det stor stas å feire sammen med Ozzy med sine 5 ti år. Onsdag 20. juni går drømmer i oppfyllelse for flere generasjoner Ozzy-fans, når den ikoniske sangeren inntar festningen med sitt Ozzy-univers og møter fansen på Fredriksten Festning i Halden."

Stjernelag til lille Norge og Halden

"Ozzy har med seg gitarlegenden Zakk Wylde (gitar), Blasko (bass), Tommy Clufetos (trommer) and Adam Wakeman (keyboards).

Jarle: "Dette er stort! Ozzy kunne valgt å sette opp en stor arenakonsert, men velger å komme tilbake til Tons of Rock Fredriksten Festning. Samme sted der Black Sabbath tok en magisk avskjed med Norge for 10 000 personer for et utsolgt Tons of Rock i 2016. Vi har hatt gåsehud siden vi fikk bekreftelsen."