Heavymetaldotno Annonse 500x80

Prospect, verdalinger klare med ny skive

av yngve

Prospect 19 (2)Rockebandet melder inn skive og konserter. 

Albumet kommer 8. mars, jeg skal prøve å oppdatere så fort det foreligger smaksprøver.

Konserter:

Deltagelse på Wacken Metal Battle er i fokus. Kenneth, vokalist i bandet, forteller at de er ett av få band som få være med i Wacken Metal Battle. "Å få spille på Wacken er drømmen, så dette er stort for oss! :)".

Releasekonsert for nytt album er den 9. mars (Havna Scene i Levanger, arrangementet å Facebook ), og i mai er det duket for Tingvoll Rock sammen med Katastrofe og Adam Douglas. " Ikke at de er noen inspirasjons-idoler eller i rett sjangergruppe for oss, men gøy å være på samme plakaten som store artister."

Siden Prospect startet tilbake i 2016, har de vært aktive live, og "...med veldig gode tilbakemeldinger." På cv-en har de blant annet TotsåsRock, som vi har vært innom en del her på Heavymetal.no. "Og så den prestisjetunge konkurransen TM:Live, somfant sted i november i fjor, der fikk bandet tredjeplass, som viser at man er på god vei til å bli et solid og vellykket band."

"Prospect har som mål å vise at rocken fortsatt er i live!"

Prospect@Facebook

***

Prospect er et rockeband som virkelig tar deg med tilbake til rocketallet.

"Med raske og solide gitarriff, stemplet basslyd som følger den tøffe og energiske trommelyden, og en rå rockevokal, skjønner du godt at denne gjengen er inspirert av de aller beste! AC/DC, Airbourne, Guns'n Roses, Mötley Crüe og andre kjente rockeband fra 70-tallet og oppover.

Bandet har et energisk sceneshow som du skal lete lenge etter. Mens trommene og gitarene er i gang, spretter vokalisten fram og tilbake, både av og på scenen med sin trådløse mikrofon som en gal for å gi publikum den beste rockekonserten du kan forestille deg! Refrengene er fengende og repeterende, allsang er et faktum, stemningen og trykket i konserthallen er over all forventning. Dette er et band en bør få med seg!"

Bilde, fotograf: Ukjent

Prospect 19 (1)