Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Rammsund@Sentrum Scene (22.04.17)

av yngve

UnnamedDet er leeenge til, men billettsalget har begynt.

Fotograf: Ukjent

Og da er det bare å begynne promoteringen av dette norske Rammstein-Tributebandets kommende konsert på Sentrum Scene.

Og hvorfor bandet velge rå holde konserten på Sentrum Scene? "For å få plass til stort pyroshow. Alt annet blir for pinglete mener verdens største Rammstein-tributeband på nynorsk."

"Som regel er det John Dee som er scenen for oss i Oslo. Men nå er det på tide med et enormt pyroshow igjen" fastslår Gråbein, vokalist og tekstoversetter i Rammsund. "Ja, for når man setter norske tekster til melodier av det tyske metalbandet Rammstein, henger man forventningslista høyt hva sceneshow angår. Derfor har Rammsund tidligere gjort tre konserter på Rockefeller, med dertil spektakulært pyroshow."

Sjekk klippet under for å skjønne hvor fett de driver på.

"Vi spilte på Rockefeller i 2008, 2009 og 2010. Det siste året hadde vi mer pyro enn alle bandene på Inferno-festivalen til sammen. Det gikk utover økonomien, kan du si."

Måtte spille inn stort tap

"Rammsund måtte nemlig bruke resten av 2010 og deler av 2011 på å tjene inn igjen pengene de bokstavelig talt hadde brent opp på Rockefeller i 2010. Dette bidro delvis til at bandet ble oppløst i 2011, før de gikk sammen igjen i 2013. Av samme grunn har de ventet lenge med å gjøre noe tilsvarende på nytt.

"Nå er vi lei av å spille safe" sier Gråbein bestemt. "På tide å sette fyr på Oslo igjen!"

Den 22. april 2017 kan publikum forvente to timer med Rammstein-schlagere, i nynorsk innpakning, og med et enda større pyroshow, et som overgår hva norske band tidligere har gjort.

"Det er vanskelig å tjene penger med et stort pyroshow. Andre band lever av å spille, og må derfor være økonomiske. Vi vil bare ha det gøy, og kan derfor være mye rausere med lommeboka."

Billettsalget til Sentrum Scene den 22. april har startet, og billetter kan kjøpes hos Ticketmaster .


facebook.com/rammsund