Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Ru Fus "In Fabula"

av yngve

15317959 548144548716879 266338741021283962 NSelskap; Ghost Label Records

Release: 2016

Italiensk alternativt, noiserock, proto-grunge, stoner.

Makan, foruten ordet alternativt i ingressen rappa jeg resten på bandets Facebook. En overdose med forklaringer der for meg, men samtidig pekte de mot hva Ru Fus dreier seg om: kjeller, rock, pønk, alternativt, organisk, opprørsk.

Ru Fus@Facebook

Bandet gjorde absolutt ingenting for meg, annet enn å avfeie de som litt pretensiøse, kanskje, et band som spiller litt artyfarty alternativ rock - med hint av litt rølp og grunge. Gitarene er av og til litt ute av tune, eller at de spiller på denne måten.

De har ikke låter som klarer å få meg som lytter til å stoppe opp, de har ikke denne refrenggreia, eller knagger som er sterke nok til at jeg synes noe henger seg fast. 

Enten er dette flinke folk som spiller litt på at det skal være litt Nirvana, at man blander pønk, en endeløs kjedelig rekke riff og en vokal som prøver å formidle noe personlig, ellers er det et band som har holdt på et par tre år og debutert for tidlig. Jeg leser at dette er folk som har fartstid, så det første er nok korrekt.

Vel, skiva har sine øyeblikk, om du liker grunge, den litt kjellergreia Nirvana holdt på med,minus energien og de tidvise gode hooksene Cobain fikset, men slik de holder på i låten Oblivion krever jeg nesten at dette aldri spilles igjen her. Mulig noe passerer meg her, at det er noe jeg ikke skjønner. 

2,5/10

Klippet under her er ett av de mer rocka:

Tracklist:

 1. Around My Brain
 2. Enigma
 3. Chemical Shower
 4. Remember Grace
 5. Oblivion
 6. Evolve
 7. Mr. Bickle
 8. Cold or Colder
 9. Black Est Rain
 10. Pacciani
 11. Help Me
 12. Stoneroids