Satan worship "I`m the devil"

av steinar selstø

18486251 1318576048227617 3974661284301908935 NSelskap: Iron Shield 

Release: 10.03.17

Satan worship … navnet forteller mye. Nybrottsarbeid er det på ingen måte tale om. Hyllest av gamle helter derimot, det finner man i bøtter og spann.

Den mest umiddelbare tanken, før avspilling, var Venom, og den første regulære låta, tittelsporet, bærer da også klart preg av påvirkning fra geordiene. Neste låt vitner likevel om at her er gammel Celtic Frost en vel så viktig kilde til inspirasjon. Idet Zodiac Overkill fyrer i gang, er Sodoms Ausgebombt ikke til å komme forbi, og her snakker vi virkelig om åpenbar stjeling av Sodom-klassikerens åpning! Med andre ord, diverse gamle helter beæres, selv om Under Sign Of The Reaper ikke er fullt så Bathory som man kanskje kunne tro. 

Uttrykket er faktisk overraskende variert, med blant annet Satanik Possessions mørke atmosfære og seigere basis som en motvekt til mer rocka pregede låter som Black Death. Tempoet, riffene … graden av variasjon på begge er absolutt tilstrekkelig til at man ikke føler den samme låta dukker opp igjen og igjen. Akkurat det er ikke en selvfølgelighet for band av denne typen. Materialet er helt kurant, men fremtidige festklassikere dukker ikke opp selv om det røffe og skitne riffbaserte uttrykket legger alt til rette for nettopp det. Høydepunktene uteblir, og resultatet er en helt ok skive. 

Satan worship@Facebook

5/10

Tracklist:

  1. Holy Blasphemy 
  2. I'm the Devil 
  3. Azrael's Hand 
  4. The Girls of Manson Family 
  5. Satanik Possession 
  6. Zodiac Overkill 
  7. The Black Flame 
  8. Black Death 
  9. Under Sign of the Reaper 
  10. The Last Days of Paul John Knowles