Saxon "Heavy Metal Thunder" (re)

av yngve

Saxon Heavy Metal Thunder Bloodstock Edition CoverSelskap: UDR/Triada

Release: 13.02.15

UDR slipper denne samlingen på nytt, med en bonusdisk som inkluderer et liveopptak. 

Opptaket er hentet fra Bloodstock, og er helt kurant. 

Saxon@Facebook

Jeg elsker gamle Saxon, og henger også godt med på mye av det senere materialet. Det er låter jeg er drit lei av, som jeg har spilt siden jeg var guttungen, mens det er ande jeg ALDRI blir lei. Slik er det med klassiske band.

Det er poengløst å gå inn på denne utgivelsen, enten kjenner du bandets diskografi og låter til beinet, eller ikke. Enten liker du Biff og co, eller ikke. Det som er udiskutabelt er hvor viktig gjengen har vært for metallen, dette er karer som siden mid-70's har frontet engelsk hardrock og metal, og de har ALDRI sviktet, toget tøffer fortsatt videre. Tøft!

Det finnes hauger av samleskiver, studioalbum og opptak du kan hanke inn, om denne er bedre eller dårligere enn andre skal ikke jeg uttale meg om, men det er et helt ok startpunkt om du søker å bli kjent med bandet. Ellers tror jeg dette bare er en måte å tjene litt ekstra kronasjer på, eller for å slenge den ut på markedet igjen, mulig den var utgått. 

7/10

Tracklisten legger jeg ikke ved, det er flere versjoner, med og uten dvd, tror jeg, er du keen finner du nok ut av det :). Jeg fikk til info kun audiodiskene.