Skånn Råkk, rock, pop og metal i skjønn forening

av yngve

Slik forklarer bandet selv musikken sin. 

Jeg ble påminnet av bandet at jeg skrev dette sist de var i kontakt med oss: "Skånnråkk er ute med et friskt rockekøddealbum. Eller, kødd er det ikke, men det hviler en langfinger over det hele, som om trioen har gått i studio og bare kost seg, lagt igjen et par feite kabler og presset alt på skive. Dette har også vært innstillingen denne gangen, denne gangen med enda bedre resultat."

Les anmeldelsen fra den gang HER .

Skånnråkk@Facebook

Bandet, som består av  Mats Nedberg, Tore Torgrimsen og David Christian Smith, forteller at de med ujevne mellomrom "... kommer sammen for å jamme og røre seg frem til fete låter" og at de vanligvis spiller i "...ulike prosjekter til vanlig, bl.a. Trass, Rat Miller og Green Sky Accidentmen at  Skånnråkk er deres "...ultimate lekeplass."

"Musikken Skånnråkk spiller er noe helt for seg sjøl; rock, pop og metal i skjønn forening."

Om skiva 'LSD på SFO': "En rød tråd gjennom nyeplata LSD på SFO er en fascinasjon av interne motsetninger i mannsrollen i dag. Man skal være maskulin og tøff, men samtidig være øm og myk, noe som ikke alltid er en like enkel balansegang for alle. Fra spor 1 (Weinstein) tar vi åpenbart dette ut i det ekstreme, og har laget en stygg men dansbar låt, hvor teksten går gjennom Harvey Weinsteins tankegang som en gorilla som ruler verden. Andre spor utarter seg som smerteskrik fra kjøkkenbenken (Showered Shat and shaved, Cuz I'm a man) og innegjemte ønsker om å være fri til å drikke Bayer og se på Daier. Vi har også fått plass til en kjærlighetslåt som sang nummer 3, en åttitallsversjon med samme tematikk som DDE sin udødelige klassiker E6. Spor nummer 2, Thunderdick, er kanskje den vi er mest fornøyde med på skiva, en hyllest til AC/DCs Thundestruck og kinky sex.

LSD på SFO er blitt det definitive statementet for denne gruppa, og er det perfekte soundtracket til et svett vorspiel hvor drikken flyter og klærne sitter løst. Showered, shat and shaved – I am so fucking ready!"

Coveret er laget av velrenommerte Robert Høyem, som vi her på Heavymetal.no har fulgt i lang tid. 

Skånnråkk 18