Sub Church med samleskive (09.09.17)

av yngve

Remider.

***

Nyhet fra 12.08.27:

Livescenen i Oslo har slippfest på trippel-lp/dobbel-cd 9. september. Det er mye annet enn metal, minimalt med metal faktisk, men mye spennende musikk.

Greia gikk hit da massen med musikere inkluderer folk fra Extol og relatert, er du der at du digger slikt og har lyst til å sjekke ut hva som skjer kan du snoke litt i klippet under og lese litt her. Takk til Nordic Mission-Marcus for tips.

Arrangementet på Facebook

"Sub Church ble startet opp for 20 år siden av pønkere, metallhuer og folk som ikke fant seg til rette i sine lokale menigheter - fra lutheranere til pinsevenner og det meste i mellom. Helt siden oppstarten i -97 har musikk stått svært sentralt i menighetsmiljøet, og flere titalls plater innenfor ulike subkulturgenre har blitt gitt ut opp gjennom årene. Mange av platene har blitt høyt skattet av musikkbransjens besserwissere, med spellemannsnominasjoner og høy terningkastprikketetthet. En ren lovsangsplate, derimot, har aldri materialisert seg, før nå - på høy overtid. Det var så mye musikk å ta av at vi endte opp med å lage tre plater når vi først var i gang.

Sub Church Vol I-III er 27 sanger, spilt inn av 9 forskjellige band-konstellasjoner, som alle er eller har vært aktive forvaltere av menighetens gudstjeneste-sangskatten, som representerer noe ganske annet enn hva man gjerne forbinder med gudstjeneste-musikk, det være seg høykirkelig salmeklang eller lavkirkelig Coldplay på lykkepille (dog finnes det både salmer og gladsanger på repertoaret). Alle sangene har vært eller er i jevnlig bruk på gudstjenestene i Sub Church."

Vinyplatene gis ut i et begrenset opplag på 300, med gjenbrukte loppis-omslag som er vrengt og så silketrykket malerier av Gunhild Sannes Larsen.

Sub Church gir selv ut de fysiske formatene (trippel vinyl og dobbel CD), mens amerikanske Great Comfort Records gir ut på diverse digitale plattformer.

De fleste av bandene fra plata vil være med å fremføre sangene sine/lede lovsangen/allsangen.

Dørene åpner kl 17.00 og første musikalske live-strofe begynner kl 18.00.

Velkommen til slippfest og platelytting!"

19693593 1350049098365994 1020484084280808884 O