Karmøygeddon 24

The 3rd Attempt "Born In Thorns"

11058622 1637300379842753 8837245871604663950 NSelskap: Dark Essence Records

Release: 25.09.15

Da var tiden omsider inne for at denne gjengen ga lyd ifra seg.

The 3rd Attempt dreier seg om, som kanskje mange har fått med seg, det nye bandet til de tidligere Carpathian Forest-gitaristene Tchort og BloodPervertor. Det er vel ikke til å legge skjul på at skepsisen var relativ stor allerede fra første stund, men at håpet allikevel var tilstede. Og det skal sies at Born In Thorns ikke har vært en enkel skive å sette seg inn i. 

Det er mye Carpathian Forest her, og etter de første rundene kunne dette like gjerne vært en ny CF-skive. Meeeen når det er sagt så gjelder det å ha litt tålmodighet, og som ekte hedmarking stresser vi ikke. Så jeg lot skiva ligge noen dager, for så å gi den en ny sjanse, og etter en god del runder sitter dette her bedre og bedre.

De har beholdt den skitne black`n rollen som CF kjørte, men de har også så veldig mye mer blandet inn her som gjør at dette blir en helt annen opplevelse. De har også fått med seg Ødamark (ex- Midnattsvrede) på vokal og Tybalt (Fortid og Den Saakaldte) på trommer her, noe som gjør at dette blir et band med meget dyktige musikere - og da kan det jo ikke bli dårlig.

 The 3rd Attempt@Facebook

Det er lenge siden jeg har brukt så lang tid på en skive, men når den først satt var det verdt å vente på. Det kommer nok ikke til å bli noen favorittskive, men den kommer nok til å bli hyppig spilt i månedene fremover. 

Liker du skitten og necro black metal blandet med litt black`n roll, er nok dette et sikkert innkjøp.

7/10

Tracklist:

  1. Torment nation
  2. Dark vision
  3. Art of domination
  4. We defy
  5. Born in thorns
  6. Beast within
  7. Sons of the winter
  8. Nekrogrammaton
  9. Firestorm
  10. Anti-self