Karmøygeddon 24

The Regent, norsk politisk og melodisk punk

av yngve

Bandet er klare med skive om et par uker. 

13. oktober slippes 'Political Fiction', smak på låten 'Rogue States' her:

The Regent@Facebook

"The Regent er et band fra Trondheim som bruker musikkens talerør for å lage musikk som med kritisk blikk belyser komplekse temaer og samfunnsproblemer. Dette ved hjelp av gjennomarbeidede politiske manifest pakket inn i fengende låter som fanger den ivrige lytter.

The Regent har i løpet av de siste år gjort seg godt bemerket i pønk- og hardcoremiljøet i både inn- og utland. EP utgitt på eget label, musikkvideoer og en haug konserter rundt om i Europa, blant annet en to uker lang Europaturné i januar. Det er ingen tvil om at dette bandet jobber beinhardt, og kommer til å fortsette med det så lenge de har puls.

Produksjonen av debutalbumet har gått over lang tid med mange utfordringer på veien. Blant annet bestemte vokalisten og bassisten at det var en god idé å dra ut å skate etter utallige halvlitere innabords, midt i innspillingen av vokalen. Det endte med en knust kjeve, en skikkelig test av det norske helsevesen, og ikke minst utsettelse av innspillingen.

Albumet er mikset og mastret i selveste The Blasting Room i Colorado som står bak innspillingen av storparten av bandets inspirasjonskilder.

Etter endeløse timer i forskjellige studioer og mørke kjellere, litervis med øl og en god dose følelser og sterke meninger kan The Regent endelig vise frem resultatet, Political Fiction. 8 catchy og hardtslående låter med tung politisk tematikk og samfunnskritisk
budskap."

Regent 17