Tons Of Rock, like før det smeller!

av yngve

UnnamedEr du blant de som skal få med deg Ozzys siste besøk på norsk jord?

Bilde, fotograf: Ukjent

Pressemelding: 

Legender, ikoner og hardtslående folkefest

Denne uka samles rock- og metalfansen fra hele verden til fire dager med Tons of Rock. Øverst på plakaten troner selve symbolet på sjangeren, når selveste Ozzy Osbourne gjør sin siste konsert på norsk jord i Halden onsdag 20. juni. Programmet er komplett og er igjen fylt med godbiter og favoritter for fans fra hele verden

"Store drømmer har gått i oppfyllelse for bookingavdelingen" sier Mads Martinsen fra Tons of Rock. "Årets program har resultert i massive tilbakemeldinger fra publikum. Ozzy Osbourne, Alice in Chains, W.A.S.P., Arch Enemy, Helloween, Opeth, Kvelertak, Wardruna og Equinox har fått folk til å gå av skaftet i begeistring. Og når vi på tirsdag i tillegg kickstarter med klubbkveld går det mot tidenes festival i Halden 20. - 22. juni. (Klubbkveld 19. juni)."

Store ringvirkninger for rocketuristen

Kanonene er ladet og det vil buldre brake i murene på historiske Fredriksten Festning. Hotellene er fulle, og campen fylles med fans fra over 30 land som besøker Norges største rock- og metalfestival.

Tidligere i år ble også Tons of Rock kåret til Årets festival 2017. I sterk konkurranse med landets store og små festivaler har Norges ledende rock- og metalfestival med lokasjon på Fredriksten Festning i Halden, blitt hedret med den høyt hengende utmerkelsen av sine arrangørkollegaer. Begrunnelsen er at festivalen har levert et solid produkt siden starten, satset stort med en tydelig identitet og stadig fornyet- og utviklet seg til glede for et voksende publikum.