Karmøygeddon 24

Tons Of Rock - minker på pass

av yngve

Det er bare dager siden jeg meldte inn at det minket sist, nå er det ny melding fra festivalen.

Rekordsalg til tidenes rockefest!

"Tons of Rock-festivalen, som går av stabelen på Fredriksten Festning i Halden 23. - 25. juni, opplever rekordsalg og enorm interesse. Fra før av er dagspass torsdag, vip-billettene og hotellpakkene utsolgt. Nå begynner det å minke kraftig på festivalpassene HER ."

***

Nyhet fra 04.05.16:

Festivalen melder at tallet på pass nå er under 1500. 

Det blir mange mennesker på festingen i Halden i år, vil du være en av de? Ikke nøl, det er mitt tips.

"2016 sprenger alle rekorder for Tons of Rock. Fra før av er dagspass torsdag, vip-billetter og hotellpakker utsolgt. Man har man solgt mer festivalpass enn noen gang, og det er nå mindre enn 1500 festivalpass igjen. 

Du kan fortsatt bli med på den store festen og oppleve Black Sabbath kommer på sin avskjedsturne, Alice Cooper, Megadeth og Behemoth gjør eksklusive konserter for 2016, og blant de mer enn 40 andre bandene finner vi storheter som Ghost, Europe, Amon Amarth, Sixx:A.M. & Raga Rockers for å nevne noen."

I tillegg er spilletidene gjort klare, du finner de under her, og i en større visning HER . Billetter hanker du inn på Ticketmaster .

"Fordelt på våre 3 scener kan man oppleve 50 fantastiske band over 3 dager. Når vi i tillegg kan skilte med stor festivalcamp på området og en handlegate proppet med godsaker, så er det lite tvil om det alt ligger til rette for tidenes rock & metal weekend i Norge."

Program