Karmøygeddon 24

Trancemission "Paranoia"

av yngve

Cd ParanoiaSelskap: Pure Rock Records

Release: 09.10.15

Tyske Trancemission var et merkelig band.

Tidligere gikk dette bandet under navnet Trance, som du kanskje husker? De slapp skiva Back In Trance tilbake i 89, og nå er det altså Trancemission som gjelder. Og dette var ikke veldig bra. 

Trancemission@Facebook

Vi leser at dette er det beste de har gjort og at vokalen til Lothar vil overbevise oss om kvaliteten. Vel, det skjedde ikke her, for dette var hardrock med merkelige elementer, og låter som framstod som litt fjollete. Killer for eksempel, den var rett og slett dårlig. En halvhjertet baktung hardrocker med tilløp til litt funka greier. Og en svak vokal, ikke fantastisk som presseskrivet forteller.

Queen Of The Night hadde enkelte partier som var fete, og Hey There Gipsies fungerte med sin svakt mørke approach, men vokalen? Uff, den er ikke bra.

Jesus Christ var bra, den lå greit i tempo og hadde et ok driv. Legal High også, men egentlig var det mest fordi den skilte seg ut som en låt med potensiale, for selve innholdet minnet for mye om overlykkelig Grand Prix-metal.

Diamond Pretty var en veldig fin ballade, og der synes jeg vokalen fungerte. Altså, bra i rolige landskap, ikke ellers. Også siste var rolig, og selv om ikke hele låten var like spennende, hadde vokalen også her en positiv vibb.

Nope, dette var ikke en bra plate, tre, kanskje fire låter var ok, veldig stort sprik i stil og kvalitet, denne blir nok aldri trukket fram igjen. 

3/10

Tracklist:

  1. Der Hölle Rache Kocht In Meinem Herzen
  2. Queen Of The Night
  3. Killer
  4. Make My Day
  5. Watch Out!
  6. Paranoia
  7. Hey There Gipsies
  8. Lone Wolf
  9. Jesus Christ
  10. The Soil Of A Man's Heart
  11. Legal Highs
  12. Rockin' Is Ma Business
  13. Diamond Pretty
  14. Power Of The Heart