Karmøygeddon 24

Uhørt, talentkonkurranse på Hedemarken

av yngve

Uten NavnPå Hedemarken er det en talentkonkurranse på gang, 9 kandidater vil ha din stemme - her er detaljene.

Det er Leif Randen som tipser Heavymetal.no om dette, han forteller at dette er et samarbeid mellom Hamar Arbeiderblad og Hamar kulturhus. For dere som er lik meg, fans av Ram Zet, legger Leif igjen en fotnote på at trommisen derfra, Kent, er arrangør og lydtekniker på Kulturhuset. Den infoen legger vi på minnet, og jeg proklamerer nok en gang min langvarige elsk til herremannens trommespill.

Bilde: ©Hamar Arbeiderblad

"Uhørt er en konkurransen for unge, ferske band og artister fra Hamar, Ringsaker, Stange og Løten" legger Leif til. Nå, etter å ha søkt etter kandidater tidligere i sommer, har man funnet fram til 9 håpefulle som trenger stemmer for å vinne. " De 9 som gikk videre har alle fått spille inn video i kulturhuset. Nå er det tid for å stemme på disse."

Det vanker fet premie til de tre som får flest stemmer ("...de får spille som oppvarmingsband før Turboneger-konserten i i Hamar kulturhus") og den som stikker av med aller flest "...får i tillegg  spillejobb under Ungdoms-OL på Lillehammer i februar 2016 og 5000 kroner i stipend."

Sjekk artikkel på temaet @Hamar Arbeiderblad

Her er linken du trenger for å stemme, hvor det også er videoer til den enkelte utøver. 

Det er ikke en eksklusiv metalkonkurranse dette, men det meste er i kategorien dere leser av Heavymetal.no kan støtte :).