Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Unfaithful "Streetfighter"

av yngve

4ac3dcf9ec09989af3c883768d933acf5807882eSelskap: Mighty Music

Release: 10.11.14

Svenskene i Unfaithful spiller tøft, de låter tøft og har samtidig en melodisk føring, men er totalen verdt å bruke tid på?

Jeg vil tro at om du liker Volbeat, kanskje er litt lei av Volbeat, at dette kan fungere. Svenskene har ikke denne rock'n roll-greia, de har mye bedre vokal, tøffere produskjon, er litt mer metallisk, på tross av alle disse punktene vil jeg peke mot danskene allikevel. 

Unfaithful har en miks av en hardtslående metal og noe ørlite extremt på plakaten. Kanskje er de også i målgruppen til dere som liker type In Flames, uten at det er så pompøst, muligens om du er glad i...ah, dritt, orker ikke å trekke sammenligninger. Skiva er faktisk ganske så bra. Om du er skeptisk til noe som er litt moderne, men har evnen til å skrelle bort litt fordommer, kan svenskene muligens gi deg en del fet musikk. 

Unfaithful@Facebook

Groovy, til tider hardt, litt thrash, moderne, melodier, fet og mørk renvokal, gode vokallinjer, en ufarlig growlete brumlevokal som variasjon, sitkkordene bør peke greit på hvordan skiva objektivt er. Selv er jeg ikke helt her, om man legger vekt på personlige preferanser, men det er unektelig mye tøft her. En blanding av sen Metallica, en touch av Danzig, en del oktanfylt rock...ikke top noch, men absolutt godkjent.

6,5/10

Tracklist:

  1. Vegas Baby
  2. Streetfighter
  3. Trendkiller
  4. The Kid
  5. Childhood Friend
  6. Medicated For Your Protection
  7. Busted
  8. Flawless Life
  9. Unrestrained