Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Upstrokes gjenforenes

av yngve

Upstrokes DigitalfrontDet er Anngunn@Amber Promo som tipset oss om dette.

Pressemelding: "10 år etter at Upstrokes gav ut sin sagnomsuste, dog uoffisielle EP Gonna Get’em, skal de nå gjenoppstå med digital utgivelse og eksklusivt opptrykk av nevnte EP, og varme opp for selveste NOFX Sentrum Scene 10. Mai 2014.

Upstrokes startet opp som et firemanns punkband fra Son i Akershus i 2001, bestående av Åsmund Lande (Oslo Ess), Steffen Skau Linnert (Cables), Lars-Martin Skjørshammer og Joachim Stene. De purunge punkerne dro til hovedstaden og ble raskt et sterkt navn i det norske punkrockmiljøet. Uten noe selskap i ryggen trykket de opp EP-en Gonna Get’em (2004), og selv om den knapt var å få tak i, går det fremdeles gjetord om innspillingen som inneholder undergrunnsklassikere som 15 Punx og Not Afraid.

Bandet ble fort kjent for sine fengende melodier og energiske liveshows, og de turnerte blant annet med Backyard Babies og Backstreet Girls, og spilte på rockeklubber og punkfestivaler over hele landet. I 2007 ble bandet oppløst, men Åsmund Lande og Peter Larsson (som nylig hadde blitt med som gitarist), utviklet samarbeidet videre under navnet Oslo Ess, med Knut-Oscar Nymo på bass. I 2014-versjonen av Upstrokes er Joachim Stene erstattet med The Good The Bad and The Zugly-gitarist Eirik Melstrøm.

Jubileumsutgaven av Gonna Get'em, som trykkes eksklusivt på 100 hvite og 100 sorte 12"-vinyl, gis ut på Hakaslepp Records 9. mai, og inkluderer det tidligere uutgitte bonussporet We Are (originalinnspilling fra 2004)."