Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Vitriol "S/t"

av steinar selstø

4514 5326 LargeSelskap: Hellthrashers

Release27.01.17 

Hellthrasher er glad i å gi ut fysiske versjoner av obskure saker som i utgangspunktet ble gitt ut av bandet selv. Det ville være å overdrive og kalle alt for gull.

Vitriol føyer seg pent inn i rekken av undergrunnsband som låter råttent med vilje. Lydbildet er kaotisk, og vokalen er typisk nok lesset ned i effekter. Det snurrige med dette tyske ensemblet er den imponerende evnen til å få vokal og musikk til å henge dårlig sammen. Bjeffevokalen har en overdrevent markant rolle i lydbildet og stjeler for mye av fokuset fra det som finnes av interessante ting instrumentalt, for det er faktisk ett og annet. Hovedriffet i Octosphere of Obscure Occurence er godsaker, og drivet i rytmeseksjonen er absolutt ikke til å kimse av. Potensial forefinnes altså, men råvarene må bearbeides. 

Vitriol@Facebook

Sjekk ut om du har nesegrus sans for den rå og kaotiske death metalen som har preget undergrunnen de siste årene. Hvis ikke, hvis du foretrekker å nøye deg med noen få og sterke band, sjekk heller Vitriols landsmenn i Beyond, de fikser denne greia mye bedre. 

4/10

Tracklist:

  1. Lo-Irt-IV 
  2. Octosphere of Obscure Occurence 
  3. Assimilation (Blood-Feed the Devourer) 
  4. Massive Retaliation 
  5. Betelgeuze 
  6. The Deathbed of the Ursurper