Vulgar Devils "Temptress of the Dark"

av arni sørlie

VulgarSelskapPure Rock Records

Release: 01.12.16

Rockemetal fra USA!

Vulgar Devils@Facebook

Det er debutslippet til Vulgar Devils, og det er rockemetal som gjelder. Frontmann Vulgar Dave Overkill fronter trioen, og det hersker ingen tvil om at han enda er godt plantet i tidlig 80-tall. Nå kan det også nevnes at alder på disse gutta tilsier at de har opplevd både 70 og 80, så kanskje det er en tribute til gamleskolen de vil presentere?

For ja, det er veldig mye gammel heavy i Vulgar Devils, men også en del hardrock og litt punk, hvis man skal gå helt i detalj. Der Maiden hadde en del punk i seg på slutten av 70-tallet, der Kiss ikke var heftige nok til å være metal, der DIO fikk micken i Black Sabbath…..en plass midt inni der finner jeg plassen til Vulgar Devils

Det som for meg ble aberet på Temptress of the Dark, det er at alt er litt flatt. Det går mye i samme tempo, Mr. Overkill synger litt monotont, samt det mangler litt attityde og energi. Selv på refrenger der man burde få fot og nynne litt med, der får jeg meg til å tenke: Hva mangler, hvorfor fenger det ikke? Såhh, det er vel kanskje også grunnen til at nettopp DU bør sjekke ut hvis denne rock`n roll metallen er din greie? Gråstein for meg er kanskje gull for deg?

5/10

Tracklist:

  1. Devil Love
  2. Come And Get It
  3. For The Kill
  4. Forget About Tomorrow
  5. Worlds End
  6. Slump Buster
  7. Temptress Of The Dark
  8. Vulgar Devils