Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Wildernessking "Mystical Future"

av ruben haug

A1534732917 16Selskap: Les Acteurs de l'Ombre Productions

Release: 26.02.16

Black Metal fra Cape Town, Sør-Afrika mottar jeg ikke hver dag. Når jeg så først mottar en plate med et band derfra og den i tillegg er gitt ut via franske LADLO, ja, da blir jeg litt nysgjerrig. Før het de Heathen, slapp noen demoer under det navnet før de skiftet til Wildernessking. Etter navnebyttet har de kommer med et par EP-er, split-er og to fullengdere, hvor Mystical Future er den nyeste.

Vi snakker atmosfærisk black metal av det myke slaget vil jeg si, det er ingenting skremmende i bandets musikk. Lange komposisjoner, vekslende tempo og drømmende melodier som sikkert nok forfører mange. Jeg var veldig glad i denne type black metal før, men i disse dager er det sjeldent det gir meg mye. Jeg hører at det de gjør er godt gjennomført, de er gode på sine respektive instrumenter og låtene er også godt over pàr. Så det handler rett og slett om smak. 

Wildernessking@Facebook

Vokalen er av det snerrende slaget, passer godt inn i musikken. Lyden er som musikken, av det myke slaget og i så måte også passende. Monotoniteten til bandet kan jeg like da mye av musikken jeg hører på er like mye, om ikke mer, monoton. Det er bare smaken det handler om.

Er du fan av melodisk black metal syns jeg så absolutt du skal sjekke ut Wildernessking, for det er langt fra det verste der ute på markedet.

7/10

  1. White Horses 
  2. I Will Go to Your Tomb 
  3. To Transcend 
  4. With Arms like Wands 
  5. If You Leave