Nocturnal Tear, ny låt

Oblivious’ er ute, sjekk den her.

Gothmetalbandet har sluppet låter tidligere, du sjekker ut sistesingelen og de to andre under her.

«Oblivious er den tredje singelen og markerer en kreativ utvikling for Arne Kristoffer, både i vokal og instrumentering. Mens han opprettholder den tunge, mørke og aggressive lyden, mangfoldiggjør han musikken sin med nye lydeksperimenter, og fanger lytterne med den hjemsøkende og paranormale atmosfæren som er karakteristisk for Nocturnal Tear.

Oblivious handler om å reflektere tomheten folk føler i en verden som blir kaldere og mørkere, og den stadig voksende følelsen av meningsløshet og håpløshet. Det er en reise som fungerer som en vei til oppvåkning – en selvreise gjennom tomrommet.»

***

Nyhet fra 26.06.24:

Nocturnal Tear 24b

Gothmetalbandet er ute med sin andre singel.

Nocturnal Tear@Facebook

Nightmare er andre singel fra bandet, «….den markerer neste kapittelet i vår mørke musikalske reise» forteller Arne Kristoffer til Heavymetal.no.

Valdresbandet tar med ‘Nightmare’ reisen videre inn i mørket, der Arne Kristoffer står for musikk, produsering og mastring. Han har «…
nøye utformet alle elementer i Nightmare, fra de hjemsøkende melodiene og tunge instrumenteringen til de intrikate produksjonsdetaljene. Hans varierte musikalske bakgrunn og tekniske ekspertise er tydelig i den fengslende og mystiske musikken han skaper.»

Fra debutsingelen, som du kan sjekke ut under her, og over til denne nye, holder bandet sitt trofaste engasjement på

 å skape musikk som «…pirrer nysgjerrigheten og som treffer dypt. Med Nightmare inviterer de lytterne til å utforske det emosjonelle landskapet i livets mørkeste øyeblikk, veiledet av hjemsøkende melodier og en gripende fortelling.

Marerittene i verden har mange ansikter. Gjennom musikken føler vi det, vi kjenner det, vi forstår det, og vi finner dermed veien ut av det.»

Nocturnal Tear 24