Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Annihilator "Feast"

av yngve

1510989 10152308944154731 7798385922569115736 NSelskap: UDR/TRIADA

Release: 12.03.14

Dette er den nye versjonen, med bonus-dvd og 3-d cover, fett!

Kanadierne har kastet seg på zombiebølgen, eller, forrigeskiva (den selvtitulerte) hadde jo også en relativt ugrei figur på coveret :). Om det ligger mer enn et tøft bilde bak vet jeg ikke, men Feast har sikret seg en heftig innpakning. Faktisk er den originale utgaven bedre synes jeg, men 3-d cover er jo gøy.

Skiva har jeg spilt masse, men aldri klart å skjønne all den gode kritikken som har kommet. Vel er den bra, men jeg er ikke monsterfan av denne enklere thrashen de har lagt seg på. Jeg var mye mer happy når de kjørte på med masse detaljer og intrikate vrier – nå er det groove og delvis moderne riff som regjerer. Men det har sin sjarm, og det fungerer slik det er her, men satt i sammenheng er dette ikke bandets beste etter min mening.

Kjøp skiva på Cdon

Med mange harde og aggressive metallåter, slår det meg som noe bisart at Perfect Angel Eyes kommer, en ballade som rett og slett var veldig klisje, og som ikke gir meg noe annet enn flashback til gullalderen til når thrashbanda kjørte på med ballader. Jeg liker bedre, som på One Falls, Two Rise, når de fletter inn akustiske biter og rolige partier heller enn en rendyrket ballade.

Jeg ser at bandet har en rennesanse, at skivene og det nye snittet de har lagt seg på tiltrekker seg nye lyttere, og det er jo dritfett! Mulig er det bare meg som henger igjen, eller meg som liker debuten for godt? Det er jo en grunn til at jeg stopper opp ved Annihilator nå i dag, det er fordi jeg en gang elsket bandet. Om jeg hadde stoppet opp om dette var debuten i dag? Det tror jeg ikke. Men en sterk skive som vokser og som godt tåler runde etter runde. Det er jeg et bevis for, det har blitt en del mil på sykkelen med denne på øret, og om jeg ikke hadde vært ferdig med lyttingen hadde det ikke gjort meg noe å ta en spinn til.

Jeg kjørte gjennom bonus-dvd-en nylig, og den var ikke verst! Det tok et par-tre låter før det satt, men jeg satt løpet ut, uten pause eller hvor jeg begynte å kjede meg. Versjonen av Welcome To Your Death var fantastisk, også Set The World On Fire gjorde seg veldig bra. En litt kjedelig affære visuelt, det er ikke veldig mye som skjer annet enn at medlemmene spiller gjennomsangene, men det var altså en ok opplevelse. 

Annihilator@Facebook

I tillegg får du med Re-Kill, hvor bandet har re-innspilt 15 låter. Her er det bare å skru på på play og kose seg, her er det ikke så nøye hvordan versjonene framstår, her er det bare snakk om å fyre av og sjekke hvordan bandet velger å framstille sine klassiske kutt. Dette er selvsagt slik jeg vinkler det, for jeg vet at mange ikke er enig og at nyinnspillinger er pyton. Bakgrunnen var visstnok at Waters ønsker at låtene skal være tilgjengelige for yngre fans da de tidlige innspillingene ikke er lette å få fatt i, men jeg ser ikke de voldsomme problemene i å lokalisere debuten eller de andre på nett. Vel, uansett hva du mener om dette, er det en kapabel pakke du får med denne bonusgreia; dvd, Re-kill og Feast pakket i et kult cover. Om du har Feast tror jeg ikke dette nødvendigvis er et must.

6/10

Tracklist:

Feast

 1. Deadlock
 2. No Way Out
 3. Smear Campaign
 4. No Surrender
 5. Wrapped
 6. Perfect Angel Eyes
 7. Demon Code
 8. Fight The World
 9. One Falls, Two Rise

Re-Kill:

 1. Fun Palace
 2. Alison Hell
 3. King Of The Kill
 4. Never, Neverland
 5. Set The World On Fire
 6. Welcome To Your Death W.T.Y.D.
 7. No Zone
 8. Bloodbath
 9. 21
 10. Stonewall
 11. Ultra Motion
 12. Time Bomb
 13. Refresh The Demon
 14. Word Salad
 15. Brain Dance

Bonus dvd, Wacken Open Air 2013:

 1. Smear Campaign 
 2. King Of The Kill 
 3. No Way Out
 4. Clown Parade
 5. Set The World On Fire
 6. W.T.Y.D. 
 7. Fun Palace
 8. I Am In Command
 9. No Zone 
 10. Fiasco 
 11. Alison Hell