Karmøygeddon 24

Deep in Hate "Chronicles Of Oblivion"

av yngve

1501529 10151746553240044 1903625832 OSelskap: Kaotoxin

Release: 2014

Et eller annet skummelt møter meg på coveret, noe udefinerbart. Er dette noe for meg da?

Jeg er alltid litt skeptisk når jeg ikke finner grooven ganske fort, for er det stygge saker pleier jeg å shippe til en av mine to hardinger :). Men denne havnet her av en eller annen grunn. Og siden bandet viste seg å spile brutal thrash med growl og bøtter av tekniske detaljer, var det ihvertall på stell i smaksavdelingen.

Lyden er feit og moderne, mørk og tydelig. Produksjonen er råbra, tung, litt apokalyptisk og bygger godt opp under musikken bandet presenterer.
Det instrumentale er det ingenting å si på, her dundrer trommene med en lyd som både smaker digitalt og organisk (faktisk), og gitarene har en mørk undertone, som virkelig trekker fram riffene og legger de på plass. 

Tempoet er knusende, veldig ofte, men de leker seg også av og til med litt innslag av kjappere saker, sjekk bare på fjerdelåten. 

Deep In Hate@Facebook

Vokalen er kjeller, bra kjeller, pluss at vokalisten har en kul vri på skrikene, om det er han som legger inn disse - det er ikke info om lineup her på promoen jeg fikk.

En blanding av Red Harvest på sisteskiva og noe brutal dødsmetal - med en thrasha nerve i mye av gitarene. Men det er nok de som liker smått teknisk dødsmetal som vil finne dette mest interessant. 

En høykvalitetsutgivelse med extrem metal, rett og slett. Dommedagsdødsthrash.

Intervju kommer.

Sjekk ut skiva HER.

8/10

Tracklist: