Merch Hmno 500x80 Punkter

Project Terror "Conquistador"

av arni sørlie

2r7wu1jSelskap: Pure Steel Records

Release: 22.08.14

Dette var kjekt! Nei vent, la meg omformulere…..dette var veldig kjekt!

Skikkelig US-metal med hint av power og mer tradisjonel heavy metal. Et band med teft for frekke melodier, og evne til å fremføre dem med attitude og ekthet. På toppen har man en fantastisk vokalist, nemlig Ronnie Stixx fra Vicious Rumors og Shadowkeep

Det hele kjøres i gang med Breaking The Spell, en pådriver deluxe som er så sterk at det fort kunne ødelegge for resten av platen (ja, du har vel vært borti nok plater der første 2-3 låtene er bra, men så daler alt og taper seg?). Her inntreffer ikke slik en situasjon, for her kommer den ene sterke låten etter den andre, og det slutter aldri. Selv kan jeg bli litt mettet når det er max mating fra ende til annen, men her digger man med, og når ørene begynner å svette litt, da kjører Project Terror det ned på et mer tradisjonelt heavy nivå, Destiny`s Eyes som det her gjelder er sang nr 6, og en av platens desidert sterkeste etter min smak. Men frykt ikke, de tar det opp igjen, det blir aldri kjedelig!

Project Terror@Facebook

Her er Blood Red Skies, en av de mer trad heavy-låtene som virkelig viser hvilken vokalist Mr. Stixx er!

Masse kul instrumentering, frekke grooves, huskbare refrenger, strålende fremført, utrolig kul energi, og et endeløst pådriv…..kjempesterke låter, en innertier!! Ok, så er det ikke så originalt, men sjeldent har jeg hatt så lyst å høre en plate igjen når dens nærmere 40 minutts spilletid var over første, andre, tredje gang…osv. Bør sjekkes ut av enhver heavy metaller som ikke krever growl og kulsvarte mørkiteter for å slippe øret til!! 

10/10

Tracklist:

  1. Breaking The Spell
  2. Conquistador
  3. Day Of The Jackal
  4. Killing Machine
  5. Take To The Sky
  6. Destiny's Eyes
  7. Blood Red Skies
  8. United