Karmøygeddon 24

Punkekveld i Trondheim (17.01.20)

av yngve

Spiss hanekammen, puss sikkerhetsnålene og kom!

Rune@Legend Trondheim arrangerer Punks Not Dead Live III på Fru Lundgreen kommende fredag. Billettene (kan kjøpes HER ) koster deg en hundrings, dørene åpner 20:00, konsertstart en halvtime senere.

Arrangementet på Facebook  

"Cornelius Amadeus er et skranglete femmanns pønkeorkester med base i Trondheim. Bandet beskrives kanskje best med åpningslinjen fra låten We’re sorry på debutalbumet:

More guts than brains, no abilities to show. When the lights go on, you’ll all know. We don’t know what it is we’re doing."

"Inglorious Retards er en punketrio, anno 2012. De har en fullengder, en singel, vært på noen samleplater og jobber for tiden med ny plate."

"Nocitizen så dagens lys i 2016 og er en trio tilhørende i Trondheim som spiller fartsfylt og melodiøs punk rock. I 2018 ga de ut sine første tre låter og er aktuell med samleskiva 2019: Pønk i Norge utgitt av Fucking North Pole Records. Mer materiale kommer! Kom og fest med oss mens vi spiller låter om I-landsproblemer, gamliser på skateboard og at å spise taco alene ikke nødvendigvis er så trist som det høres ut!"

Punx Live Iii Insta Copy