Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Green Carnation”

Green Carnation i akustisk drakt (Kristiansand, 23.09.22)

av yngve.

Green Carnation Kristiansand 230922 Fotograf Lisa Mari Bynes (2)Da var man igjen, som ikke betyr at jeg befinner meg i byens storstue veldig ofte, på plass i Kilden i Kristiansand. Sist var vel når Dream Theater besøkte Sørlandets hovedstad tilbake i 2017. Før det var det Green Carnation på sin Light Of Day-tur på tampen av 2016. Det er garantert rart for både meg og de ansatte å møtes litt på tvers av hva man er vant til. Publikum i kveld bestod av en salig blanding av rockere, finfolk, lokale støttespillere og noe midt i mellom, felles for alle er at de enten liker Green Carnation eller har vokst opp med bandet og dets medlemmer.

Green Carnation i akustisk drakt

av yngve.

Green Carnation 22 Fotograf Lars Gunnar Liestøl (1)Etter litt utsettelser og pandemi er det klart for Green Carnation å legge bort fuzzen og tilby den akustiske siden av bandet. Bandet skal på tur, og med to stopp på Sørlandet, og ett i Oslo, vanker det god dose fra bandet på egne jaktmarker. Jeg tok et godt tak i skjegget til vokalist Kjetil og fikk litt informasjon rundt den kommende akustiske reisen de skal ut på. 

Green Carnation, melankolien er en del av oss

av yngve.
Green Carnation   Foto Petter Sandell

Med ny skive ute, som bærer navnet 'Leaves Of Yesteryear', som mulig sikter til fortid, minner, nostalgi, gjenskapelse? Jeg tok en prat med Kjetil, og samtalen dreier seg i hovedsak om skiva, nedetiden som er nå, og hvem som ofte kommer for sent til øvinger.