Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Vorbid”

Vorbid + Vanvidd (Arendal, 14.10.22)

av yngve.

Vorbid Arendal 141022 Fotograf Birgit Fostervold (2)To velkjente band for de av oss som frekventerer konsertmiljøet i Agder. Vorbid hadde releaseparty for sitt nye album, Vanvidd dro på med oppvarming, og jeg vil tro de fleste ble litt mykere i kroppen etter hvert.

Vanvidd + Vorbid (Kristiansand, 07.05.22)

av yngve.

Vorbid Kristiansand Vaktbua 070522 (1)Her var det bare å møte opp, og mange hadde gjort det. Vaktbua er liten, men et veldig kult sted å se band. Det er tidvis mye lyd, men skal det ikke suse litt i huet når man kommer hjem fra en gig?

Jeg bruker ørepropper, men kroppen var direkte kødda opp etter en lang dag, med konfirmasjon rett før konserten, hvor det dessverre ble lite grensesetting på inntak av mat :). Rett hjem, sovna på sofaen, argh, og så rett på konsert. Sånn skal det være. Not.

Leprous + Vorbid (Arendal 11.09.21)

av yngve.

Leprous Arendal 110921 Lars Normann (1)Det ble en flott opplevelse i Arendal Kulturhus denne lørdagskvelden, og det meste stemte vel stort sett, vi fikk en kveld med en fungerende logistikk og alt i en by som vanlig leverer bra for rockemiljøet.

Art Of Deception + Vorbid (Sandnes, 29.06.18)

av yngve.

Art Of Deception Sandnes 290618 Lars Normann (1)Art Of Deception hadde releaseparty i helga, fredagskvelden fylte de nesten opp Tribute og la igjen svartrøyk i lokalet. Jeg hadde planlagt tur siden jeg hørte om dette, og kjørte sammen med en kompis og min datter helt fra Kristiansand i et jafs. Det ble halv fire før vi var hjemme, og røva så tungt det er i kroppen etterpå :). At Vorbid kom på lasset gjorde ingenting, jeg ser de gjerne en gang i uken jeg om jeg kan.