Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Acrania "Totalitarian Dysotopi"

av yngve

Acrania Totalitarian Dystopia Album CoverSelskap: Unique Leader

Release: 19.08.14

Rett på sak, denne gjengen lar ikke lytteren være i tvil om at fartsgrensene skal brytes og at det absolutt ikke blåses til null i promille.

Grind og groove, groove og grind, death og extrem metal, dette er ingrediensene. Og de gjør det fett. De legger seg helt ned i sluggergraven i det ene øyeblikket, deretter drar de enten over i thrasha midtempo harde øyeblikk eller blasting og grind for å holde fyr under gryta.

Dette er helt sikkert ikke et band kjennere av grind eller denne tekniske/aggressive extremetallen spiser, mulig jeg tar feil, men jeg føler det. Dette er et band som på tross av å være veldig extreme, kan fordøyes av et bredere snitt av folket enn banda som dyrker nisjene hardere. Men for all del og litt il, dette er hardt. Brutalt, aggressivt, der nede, growl, skrik, asfalt...tjære og fjær. De har en del av disse veldig detaljerte gitarinnslagene også, som en del av disse nyere banda innen extremmetallen bruker. 

Acrania@Facebook

Låtene er sammensatt av riff og utbrudd, det er lite her som får meg til å dra kjensel på låtene, selv etter litt tid med skiva. Man trykker play, blåser ut litt stim og thats it. Men grepa saker, det er det, men du skal nok ha vernesko om du skal henge med disse. 

7/10

Tracklist:

  1. Hollow
  2. Festering With Dishonesty
  3. Totalitarian Dystopia
  4. Servants Of Hypocrisy
  5. Survival Sequence
  6. A Gluttonous Abomination
  7. Susceptible To Retinal Reprogrammability
  8. Lobotomise, Dehumanise, Negate. [LDN]
  9. Messiah Of Manipulation
  10. Disillusion In A Discordant System