Om oss

Heavymetal.no er et webmagasin dedikert til metal, hardrock og generelt musikk med røffe kanter. Siden drives av Yngve M. Jacobsen. Heavymetal.no er en side for alle, om du er dritkjent eller spiller i et totalt ukjent band, Heavymetal.no tar alle seriøst og gir alle lik behandling. 

Heavymetal.no is a webzine dedicated to metal, hardrock and music with rough edges. The sites editor is Yngve M. Jacobsen. Heavymetal.no is a site for everyone. Wether you're a small time garage band or some multi platinum superstar, everyone are treated equal.

Om det er noe dere lurer på eller savner, ikke nøl med å kjøre debatt eller mail meg. Sjekk også innom Heavymetal.no's Facebook-gruppe eller Facebook-side for en virtuell kopp kaffe :).

Og noen elementer er ikke på plass, som konsertkalender og bildegallerier; dette kommer. Små endringer, kosmetiske vrier og detaljer vil garantert finne sted i tiden framover, og er det funksjoner eller andre ting dere lesere ser og som kan gjøre opplevelsen bedre, ikke nøl med å send oss en mail.

Promos, adds, whatever; 

Heavymetal.no

C/o Yngve M. Jacobsen

Berhusveien 93

4635 Kristiansand

Norway

yjmetal@gmail.com

Ønsker noen å støtte opp med donasjonskroner i tide og utide, ikke nøl, denne gangen er mye avhengig av at privatøkonomien til meg (Yngve) ikke opplever slitasjen den til nå har fått føle noe mye :). Om du velger å styre inn en krone eller flere på konto 3000 21 71879, om du velger å være med å sikre driften framover, tusen takk! 

Hmno Jpg

Back! Ikke i samme form eller utseende, men likhetene er forhåpentligvis såpass på stell at dere som stopper innom ikke blir helt forvirret :).

Uten Harald og Kyle hadde ikke dette vært mulig, så en råtung knyttneve i lufta for dere!!! Og hvorvidt kapasitet, stab, mengder skiver som jobbes opp eller om aktiviteten blir like kraftig som før vet jeg ikke ennå. Jeg er i en ganske hektisk jobbesituasjon, har jo som kjent både unger og skjegg å stelle, jeg utdanner meg i tillegg, så fram til sommeren 2014 blir det i rykk og napp, litt etter hvor mye tid jeg har. 

En ting er dog sikkert; Heavymetal.no har vært borte i noen måneder, men med fartstid på 12 år (ca) er det vel greit å anse denne epoken som et pusterom for meg, og fristilling av tidligere webutviklere som kastet inn håndkleet for en tid tilbake. Takk til dere også :). Selv om det ikke har vært voldsomt mye kontakt eller drahjelp fra duoen i de siste årene, var det jo faktisk Inge og Øyvind som skapte Heavymetal.no. Jeg setter stor pris på dette, og håper de er stolte av at ideen var så god at den vokste og ble for stor for dere, og at etterspørselen krevde at det ble en fortsettelse. Heavymetal.no er etterspurt, tilbakemeldinger og bekymringmeldinger har kommet jevnlig i mange kanaler siden vi gikk ned og det ble definitivt slutt på den originale utgaven, men vi er fortsatt en bastion i norsk metal og kommer garantert til å finne tilbake til plassen i løpet av svært kort tid.