Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Bed Of A Nun "Waiting For A Visit"

av yngve

14899Selskap: Pure Rock Records

Release: 04.12.16

Her blinket varsellampene mine, var jeg forutinntatt eller hadde jeg rett?

Først, coveret, merkelig.

Bandnavnet? Hm.

Poetic Rock?

Stilforkalringen føyer seg inn i listen av ting som slo meg som litt odd før jeg startet turen med Waiting For A Visit. Jeg sitter ennå og lurer på hvem som skulle komme på besøk.

Poetisk rock vet jeg ingenting om, men det var jo ikke den verste måten å forklare dette på. Men samtidig ble jeg ikke klokere. Låtene er preget av et band som ønsker å være litt spesielle, som har noe å melde. Av og til blir det litt rart, men det er også låter som fenger, og som er spennende å følge. Rock med et snev av litt gotisk rock fra 80-tallet, litt småsær greie, men egentlig ikke det verste å bruke tid på. 

Skiva er i hovedsak en reise gjennom vokalist Lems nær døden opplevelse, noe som tilfører et ekstra level. Men det er ikke et album jeg tror vil rocke veldig manges verden, til det er det litt introvert. Men enkel arrangert rock med elementer fra rock og en litt psych/svevende sak kan funke det. 

Bed Of A Nun@Facebook

Karakteren er nok litt svak, litt fordi jeg ikke ser et stort potensiale i bandets evne til å gjøre noe voldsomt ut av seg kommersielt, at de klarer å komme noen vei, men også fordi musikken er litt annerledes og vanskelig å promotere/forklare. men det er en del tøft her om du tilfeldigvis kommer over skiva og gidder å kjøre en runde eller to. Med et åpent sinn. 

5,5/10

Tracklist:

  1. Frozen
  2. Jesus On A Bicycle
  3. Howl
  4. Face In The Clouds
  5. What Is?
  6. Downstairs
  7. Marble Beauty
  8. Deathless While
  9. Bullet Thoughts
  10. Rebel Boy
  11. Autumn Train
  12. The Last Song