Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Brynerocken 2024

av yngve

401437369 10159677023282385 3063474102784152044 N

Det er duket for første bandslipp fra festivalen. 

Billetter ligger på Goticket.no eller festivalens hjemmeside .

Arrangementet@Facebook

Alt skjer på Bryne Mølle 30. og 31. august neste år, og festivalgeneral Svein Harald forteller at "...vi arbeider hardt for å sette sammen en lineup som også appellerer utover Jæren."

Første bandslipp ser slik ut:

  • Chris Holmes (fra W.A.S.P.)
  • Frostbite
  • Iotunn (DK)
  • Rozario
  • Sorcerer (SE)
  • Sublime Eyes

"Chris Homes er mest kjent som gitaristen i bandet W.A.S.P., og sammen med Blackie Lawles var han en av de to mest markante under bandets storhetstid på 80- og 90-tallet. Til Brynerocken kommer han med alle W.A.S.P.'s store hits på repertoaret. Mulig det også kommer sanger som Blackie selv har sluttet å spille. En LEGENDE kommer til Brynerocken. I wanna be somebody!!"

Iotunn: "Bandet kommer fra Danmark og Færøyene. Bandet beskrives som proggressivt, melodiøs, death metal og ble startet i 2015. i 2023 spilte bandet både på Karmøygeddon og Midgardsblot. Nå er de klare for å legge Jæren foran sine føtter!"

Iotunn 22 Foto Bransholm Photography

Bilde: Iotunn, fotograf: Bransholm Photography

Rozario: "Nytt norsk hardrockband som debuterte i oktober med albumet To The Gods We Swear (Pride & Joy Music). Bandets musikk er inspirert av det de vokste opp med, hardrock og metal fra 70- og 80-tallet. Resultatet er et knippe sanger som er inspirert av dette, men pakket inn i en moderne og klar produksjon, alt frontet av vokalist David Rosario og hans lyriske univers."

"Sorcerer er tilbake med nytt album, Reign of the Reaper ble sluppet i oktober 23, og høster imponerende kritikker verden over. Bandet er signert på Metal Blade Records. Bandet ble startet i 1988."

"Sublime Eyes, Jæren og Rogalands store sønner er tilbake på Brynerocken, Bandet slår knallhard for seg og leverer alltid til topp karakter fra scenene. Bandet er aktuelt med den relativ nye skiven From Light Unto Darkness."

"Frostbite er en skikkelig godsak fra Jæren som tidligere har varmet for Dead By April på selveste Folken. Siden forrige besøk på Brynerocken har de endret litt besetning og vi gleder også til å ta de imot igjen."

Bilde, fotograf: Mark Ellis Photography

Chris Holmes Foto Mark Ellis