Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Crobot "Something Supernatural"

av yngve

Something Supernatural Digipak 29112403 FrntlSelskap: Nuclear Blast

Release: 24.10.14

Crobot har ligget og gjæret en tid, og de har blitt blåst opp en del i forkant.

Er så forhåndskruttet bandet og selskapet har smelt av basert på korrekt info? Er Crobot et band som er så bra som det man blir fortalt? 

Jeg har hørt en del i forkant selvsagt, og de har luftet såpass mange videoer at dere der ute nok har fått en smakebit eller to. Og ja, jeg synes de fortjener litt av hypen de har fått, men samtidig er det en del band som ligger i denne skuffen. De spiller en form for 70-tallsbasert hardrock med hint av 60-tallet. Noe, eller en hel del, kan minne om Wolfmother, pluss at enkelte partier minner om Blues Pills, bare at det her er en litt mer dirty sound og mannlig vokalist. 

Crobot@Facebook

Vokalen er ok den, kraftig og fet, og i enkelte øyeblikk veldig bra. Fyren går sjelden veldig lyst, men når han trøkker til og går fra å låte som Coverdale og blir til Plant, da liker jeg Crobot godt.

Låtene er bra, de er arrangert fett og de fleste har god drive. Noen har catchy choruser, noen har jeg glemt før de er ferdige, men skiva er vel verdt å søke opp eller kjøpe. Om du da liker slikt.

7/10

Tracklist:

  1. Legend Of The Spaceborne Killer
  2. Nowhere To Hide
  3. The Necromancer
  4. La Mano De Lucifer
  5. Skull Of Geronimo
  6. Cloud Spiller 
  7. Fly On The Wall
  8. Night Of The Sacrifice
  9. Chupacabra
  10. Wizards
  11. Queen Of The Light
  12. Tapdancin’ On A Tightrope