Kee Marchello "Scaling Up"

av yngve

Scaling Up 38643696 Selskap: Frontiers

Release: 14.10.16

Den svenske gitaristen legger seg i en trygg havn.

Bra, det er det, en typisk gitarhelt-greie. Og det sier jeg uten å mene noe stygt med det, men man hører litt at det er en gitarist som har sydd sammen et band, eller en skive, det er et eller annet der, noe som er vanskelig å definere. Kee er ikke fyren som hiver inn soloer over hele linja, men er flink til å tenke låter.

Lyden er fenomenalt god, låtene har variasjon, noe er litt klisjé, litt hardrock uten voldsomt mye å komme med, noe er vakkert (Finger On The Trigger, ballade), mens andre spor viser fram hvor bra Kee er. 

Nå vet jeg ikke om alle kobler at fyren var med i Europe, eller Easy Action, men dette er en kapabel herremann! Skiva her dog, den er bra, men ikke noe som velter veldig mye. Lyden er som sagt på plass, låtene litt opp og ned, men jeg tror fans av sjangeren, litt mykhard hardrock med vekt på det melodiøse og kontrollert gitarheltinnspill, vil finne Scaling Up interessant. Vokalen fungerer bra, ikke alltid like sterkt leveranse, men flink vokalist som jeg personlig likte best når låtene enten var på det røffeste eller på balladen nevnt i forrige avsnitt.

Kee Marchello@Facebook

En anelse krutt i en låt som Solider Unknown er med på på heve albumet, her svinger og driver det bra, og vi får servert bra svensk hardrock. Og alt med et hint av Rainbow type tiden Turner var i front.

6/10

Tracklist:

 1. Black Hole Star
 2. On The Radio
 3. Don't Miss You Much
 4. Fix Me
 5. Wild Child
 6. Finger On The Trigger 
 7. Soldier Down
 8. Scandinavia
 9. Good Men Gone Bad
 10. Scaling Up
 11. Don't Know How To Love No More
 12. Blow By Blow