Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Leave The Circus "Mindless Mass"

av yngve

Leave The Circus Mindless WebSelskap: Metal Scrap Records

Release: 2014

Greske Leave The Circus spiller moderne metal. 

Selv forklarer de musikkens som Melodic Death/Alternative Metal, men jeg hører nok ikke mye death metal her. Det er en moderne og edgy form for metal, hvor man gjerne må høre låtene et par ganger før det sitter - det måtte ihvertfall jeg. Det åpner seg en dør etter et par runder, og da synes jeg dette ble bedre - at det i første runde var litt vanskeligere å finne superlativene. Idag dog, har ikke folk tid eller vilje til å gi band og skiver den tiden de trenger, man har så dårlig tid. Det er noe mange band nok taper på, og Leave The Circus er kanskje her, men det er bare å håpe på at de finner veien til mange potensielle fans. 

Et par av låtene er litt hardere, men det er en balanse mellom å bruke ren vokal og hard metal som utgjør oppskriften. Og siden dosen her er ok, fem låter, er ikke det noe problem. Jeg er generelt litt skeptisk til band som er her, i denne stilen, det fordi jeg hører litt for mye likt hos mange av aktørene - men Leave The Circus har noe ørlite eget, og det tjener de på.

Leave The Circus@Facebook

Jeg mener at dette er noe fans av en oppdatert form for metal kan like, om du er opptatt av band som veksler mellom, eller blander, det melodiske og harde. Noen ganger fikk jeg det for meg at om dette hadde vært et named band, Leave The Circus ville ha vært relativt populært, men det er noe mer slitsomt for et band fra Hellas å klare seg i bandjungelen. Dessverre.

Ikke en kongesterk sak, men Mindless Mass har noe der inne, som du mulig oppdager om du skrur opp volumet og gir låtene et par omganger.

6,5/10

Tracklist:

  1. First Blood
  2. Counter the Pain
  3. Eradicate the Terror
  4. Dreaming Lie
  5. Mindless Mass