Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Mindtech, digital ep (12.02.16)

av yngve

CoverPå fredag, i morgen, er Mindtechs varslede digitale ep for salg. 

Progmetallerne, som allerede har hatt et par smakebiter fra ep-en ute i noen dager (sjekk 'Blackheart' under her), er altså aktuelle med et knippe progressive metallåter.

"12. februar slippes den digital EP-en Edge Of The World, med 5 fantastiske, melodiske låter."

  1. Edge Of The World
  2.  Black Heart 
  3.  The Quest 
  4.  Lost In A dream 
  5.  Misery 

"Gjesteartister som keyboardistene Lasse Finbråten (Circus Maximus) og Yoav Efron (Distorted Harmony), og bassist Linus Abrahamson (Andromeda) er å finne på flere av låtene. Mix er gjort av Ken Ingwersen, og ep-en er mastret av Markus Kalthallen."

***

Nyhet fra 21.01.16:

'Black Heart' er tittelen på bandets nye singel, du sjekker ut video her.

Bandet forklare sangen som en "...melodisk og fengende gladlåt, men med mørk lyrikk og tunge gitarer." Låter spennende? Sjekk ut hva progmetallerne har brukt studiotiden til, og liker du det, slå deg gjennom denne linken og lik Mindtech Facebook.

Heavymetal.no meldte inn ny vokalist i begynnelsen av september i fjor, og jakten på Mathias har vært litt av grunnen til at ting har tatt tid. Les artikkelen HER . Der kan du høre første singel, Lost In A Dream. Under her ligger singel nummer to, Black Heart. 12. februar dukker det opp en digital ep, Edge Of The World, uten at det nevnes om disse to låtene vil bli å finne der - men jeg går ut fra det :).

Konsert du kan stikke innom om du har mulighet:

  • 23. april: Fredrikstad@St.Croix Fredrikstad (m/Triosphere & Mecalimb)

Unnamed