Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Minirocken I 2016 (28.08.16)

av yngve

Lipb Band Bilde 03.07.16 13Pressemelding fra festivalen ankom Heavymetal.no's digitale postklasse.

Sakset: 

Fjordrocken arrangerer vår sjette festival men denne gangen blir det en rockefestival for barn og ungdom.

28. august returnerer vi til Rukla i Sandefjord og arrangerer Minirocken I for første gang. Dette blir vårt sjette arrangement siden vår første intime rockefestival i 2013, og avvikles over en dag. Alt i en ny forpakning med bl.a. Life Is Passing By (bilde, fotograf ukjent), Diesel Gorilla m.fl. som inntar scenen.

I tillegg kan man oppleve den eneste oppsatte konserten i
Sandefjord resten av 2016 til det Larvik/Tønsberg og Oslo-baserte bluesrock bandet City in Stripes (som headlinet Høyvikfestivalen og avsluttet Musikkfest i Oslo) og en av de få utvalgte solokonsertene til Henrik Haugnes Kaupang fra Larvik (som har spilt med artister fra bl.a. Dio, Black Sabbath & Iron Maiden).

Ideen om den nye festivalen, som stammer fra 2011 når jeg var på lokal-rekognosering i Sandefjord i forbindelse med en barnefestival, har ligget i bakhodet siden, men de to siste årene har denne
ideen utviklet seg til Minirocken I. Med Minirocken I ønsker vi å introdusere byen for en ny type festival, nemlig en rusfri rockefestival hvor foreldrene kan ta med ungene på hvor det er band, aktiviteter både ute og inne, stands m.m. Det beste av alt er at festivalen har ingen aldersgrense."

Les mer om arrangementet på Facebook .