Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

NidaRock 2023

av yngve

Nida Rock 24

Trondheim stiller med ny festival neste år.

Det er Thomas Ryjord derfra som reklamerer for arrangementet, og som la igjen litt info på hva som venter i slutten av februar neste år.

I dag kom de første fem artistene på plass, og alt skjer på Tapperiet Dahls i Østbyen i Trondheim. "Der vil det bli rigget to scener for en kveld fylt med godlyd og plass til 1700 publikummere!" proklameres det stolt. Og det er forståelig siden byen ikke har så mange slike happeninger i løpet av året. Dette skjer også i en tid vi nok kan legge under taggen når det ikke er vanlig å arrangere noe, så glimrende at ikke alt skal klemmes inn i sommermånedene.

"NidaRock skal være en kuratorbasert festival hvor Trondheim Stage inviterer kjente profiler som  digger rock og metall til å være programsjef for en kveld."

For den første gjennomføringen, 24. februar, er det frontfigur i Spidergawd som står med tittelen programsjef, eller kurator om du vil. Per og bandet har satt sammen en lineup med band de digger og vil se live. 

"Vi ser frem til en storstilt feiring av rocken og tiårsdagen til Trøndelags aller feteste rockeband de siste 20 årene!"

Billettene kommer i salg i morgen, tirsdag 1. oktober, klokken 10 @Trondheim Stages hjemmeside.

Lineup:

  • Spidergawd
  • Bokassa
  • Black Debbath
  • Årabrot
  • Slomosa

Planer om å arrangere NidaRock et par ganger årlig er på blokka, og det er Eirik Tiller, som vi kjenner fra nå nedlagte Trondheim Metal Fest og bandet Chontaraz, som overtar stafettpinnen på kuratorbiten til volum 2.