Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Notörious + 2 (Bergen, 27.01.24)

av yngve

Notörious 24 Foto Frode Klement (2)

Bilder og tekst: Frode K. Klementsen

Notōrious vet å ha det gøy!

Med sitt nye album Marching On inviterte de til et 3 for 1 konsept, der de hadde med seg Plinth og Masheena til tidenes sleppefest, der 70-, 80- og 90-tallet var samlet.

Her ble det servert smakfull og god stemning som kan sammenlignes med Heavy Heaven, delt opp i 3 slicer.

Første stykket som ble servert var Masheena sin egenkalte vestkyst hardrock; gledens stonertungrock. Stødig som alltid, og publikum fikk synge med fra første stund.

Neste stykke var Askøybandet Plinth med engasjerende Marcus Rocknrolla i front. Gjengen fra øyen fikk frem rockefot og smil. Nå begynte publikum å bli varme og klar for bursdagsbarnet.

For liker du hardrock fra 80-tallets storhetstid serveres det smaksfullt i alle ledd med Notörious. Her er det Heavy Heaven med drømmedressing i form av all-sang og heftige riff! Party on, Wayne!!

Som underholdningsmaskin spiller Notörious på alle strengene, og gir publikum det de har kommet for. Dette er gøy! De nye låtene fra albumet Marching On har mer dybde enn debutalbumet Glamorized, men all-sangfaktoren er tatt vare på, heldigvis.

Det er lenge siden jeg har vært på gitarplekterjakt etter endt konsert, og det var akkurat en slik kveld dette var. En kveld der smilebånd, stemmebånd og armbånd stod i fokus!

Takk for festen!

Notörious 24 Foto Frode Klement (1)

Notörious 24 Foto Frode Klement (1)