Nytt nummer av Metal Hammer Norway i salg

av yngve

16836654 1399008290122986 8254578724118361940 OGjengen i MH har limt og klippet litt, resultatet ble bra.

Greia med Metal Hammer Norway er at de fokuserer mye på ukjente band, nye navn, og en del større innen den tunge og litt mørke sjangeren. Men det er allikevel plenty av pass til storheter som Mastodon, Metallica etc., så fortvil ikke. 

Gøtta på Deathfest, som arrangerer konsert i Bølgen/Larvik 22. april, har til og med klart å sneket inn Heavymetal.no-logoen i Metal Hammer :). Sjekk arrangementet på Facebook og støtt opp!

Sakset fra bladets Facebookside : "Her er coveret på mars/april-nummeret av Metal Hammer Norway! Coverstjerner er Mastodon, som blir første band til å pryde forsiden av bladet tre ganger! I tillegg har vi en omfattende sak på Black Sabbath, der vi går de siste 20 årene i sømmene og får litt ekstra input fra en haug metal-stjerner!

Videre kan dere lese flotte intervjuer med bl.a. Obituary, Danko Jones, Horisont, Suicide Silence, Pallbearer, Emmure, Slagmaur, Immolation, Overkill, Hymn, Armored Saint, Spidergawd, Crystal Viper, Chontaraz, Troubled Horse, Ghost Avenue, The Devil And The Almighty Blues, Ieatheartattacks, Arvas, Keiser pluss over 50 plateanmeldelser!"