Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Rizon "Power Plant"

av yngve

Rizon Power Plant Cover Zpshi0mw2ujSelskap: Pure Rock Records/PURE STEEL RECORDS

Release: 04.03.16

Sveitsisk melodiøs powerrock, snakker vi ny sjanger?

Neida, det er bare en fantasifull bruk av ord, for det er melodiøs hardrock, men powerrock, vel, man kan vel kalle det det også.

To vokalister, dame og mann, som fungerer bra sammen. Matthias har en grov form for renvokal, Rahel en bra men standard kvinnevokal. Men sammen fungerer det, spesielt når de jobber litt sammen og/eller overlapper.

Rizon@Facebook

For fans av Sabaton, Nightwish, Helloween og Startovarius, det leser vi i presseskrivet. Mulig det, jeg liker Sabaton, men vil ikke umiddelbart si at dette ligger der - de tre andre? Hm, jo, men om vi sier Kamelot også er vi der. Det er pompøst, det er bra produsert, arrangeringen er ok, over snittet, og det driver bra. Men det er litt søtt på det snilleste, og det er ikke musikk jeg spiller ihjel, for å si det mildt. 

Fans av melodiøs power metal og sjangre som inkluderer elementer som nevnt i anmeldelsen tror jeg vil like dette. Er du på stell med Epica, Kamelot, Nightwish? Da sjekker du ut dette. Og jeg ble ikke solgt selv, men hører jo at det er gjennomført, så strekk summen et hakk opp om du svetter av slike band.

6/10

Tracklist:

  1. Nevermore
  2. Feel the Heat
  3. Midnight Sun
  4. If You Rule the World
  5. Lost Without You
  6. I Follow You
  7. Me
  8. New Age Dawn
  9. No Way Out
  10. Timebomb
  11. Freedom of Life (Part I)
  12. Freedom of Life (Part II)