Savior From Anger "Temple Of Judgment"

av arni sørlie

Temple Of Judgement 37266079 Selskap: Pure Steel Records

Release: 29.04.16

Fra Italia metalliseres det som om det var fra USA.

Dette er Savior From Angers femte slipp, og det er nå 10 år siden førsteskiva ble sluppet. Det har vært mang en utskifting av bandmedlemmer, og flere har bidratt med låtskriving. Inkludert Craig Wells, som i sin tid var innom Metal Church.

Egentlig er det ganske streit metal vi får, men her og der skinner det helt klart gjennom at de har en fasinasjon for US-metallen, og det er power-varianten det er snakk om. Det er da som kjent riffbasert metal, og ikke nødvendigvis overdrevent med lange melodilinjer. Man kan vel si at det er en litt thrasha form for US-power, kanskje? 

Det er mange tøffe temaer, men i helhet blir det litt flatt, slik at det ikke fester seg skikkelig. Det mangler noen topper for meg, men det kan jo være at nettopp DU har et helt annet inntrykk, og at det for deg er perfekt med 48 minutter Temple Of Judgment

Jeg tror vokalen til Bob Mitchell kan bli en utfordring for en del lyttere, for den er litt malplassert i mine ører. Han synger ikke overdrevent bra rent teknisk, og har en skurr/vreng i stemmen som jeg føler hadde passet langt bedre i et band som spilte rock ala Krokus, eller noe i den varianten. Her og der drar han allikevel et verdig kastrathyl, men i lengden kan det nok mette mang et øre å høre på låt etter låt. Utenom de tøffe hylene må det nevnes at det som synges rent, det låter utrolig bra. Litt synd det ikke er mer av det!

Savior From Anger@Facebook

Hvis man liker litt nyere Metal Church, og har vært innom Overkill, da gir man jo Temple Of Judgment en sjanse. 

6/10

Tracklist:

 1. Across the Sea
 2. In The Shadows
 3. Bright Darkness
 4. The Eye
 5. Thunderheads
 6. Chosen Ones
 7. The Calling
 8. Starlight
 9. The Eyes Open Wide
 10. Repentance
 11. Temple of Judgment