Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Signum Regis "Through the Storm"

av yngve

11045384 908696509151128 3905405638137873637 NSelskap: Ulterium Records

Release: mai 15

Ulterium sendte over en pakke skiver, det betyr melodiøst og power.

Det som er en fellesnevner når selskapet shipper over musikk, er at det meste holder høy kvalitet. Om du liker power metal og melodic hardrock til side eller ikke, er det mye bra å hente her.

Signum Regis har ikke levert en overbra skive, ikke i den forstand at den velter noe som helst, men det er en gjennomarbeidet sak som holder har et proft snitt på alt.

Signum Regis@Facebook

Egentlig er det ikke så mye å trekke for når det gjelder musikerne eller vokalisten, det meste er lagt av drevne folk som kan sine respektive instrumenter. Låtene er også helt ok, men heller ikke mer. Om du er en som lytter MYE på sjangeren, tror jeg dette kan være korrekt å anslå, om du ikke beveger deg så mye i disse traktene, er det godt mulig du vil finne denne skiva interessant. Men, som powermetal-band er dette kun en i mengden, som trolig vil unngå historiebøkene.

Dette er svenskenes fjerde utgivelse, før denne ep-en har de kommet med tre fullengdere. De par første hadde velkjente Göran Edman på vokal, tredjeskiva hadde Göran og et knippe andre, blant annet Mayo Petranin. Mayo er nå vokalist i bandet, og fronter Through the Storm. Og det på en fin måte.

Et over snittet bra album, men som sagt, ikke et som velter noe.

6,5/10

Tracklist:

  1. Living Well
  2. Through the Desert, Through the Storm
  3. My Guide in the Night
  4. Come and Take It
  5. All Over the World
  6. Vengeance / Liar