Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Tore Moren "My Way..."

av yngve

Tore St Moren My Way Or The Highway 350x350Full tittel "My Way Or The Highway"

Selskap: 09.05.14

Release: Shredguy Records

Tore er en knallflink gitarist, og denne skiva har flere øyeblikk som underbygger den påstanden.

Jeg likte dette, ikke bare fordi jeg er størst fan av musikk med vokal, men fordi det er en sommerlighet og et fint driv over det meste på My Way Or The Highway

Dette er Tores andre soloskive, og jeg har allerede anmeldt debuten, Devilbird . Den skiva var sterk, og jeg husker godt at følelsen av et albums om vokste seg sterkere etterhvert som rundene økte var til stede. Det er en kunst det der, å ikke overspille, men samtidig balansere slik at lytteren synes det er interessant å henge med på. 

My Way or the Highway teller flere kjente tryner, og i tillegg til trommeslager John Macaluso (Tnt/Powermad), gitarist Espen Rogne og bassist Nic Angileri, får du vokalleveranser fra Tore selv, Rick Altzi fra At Vance/Thunderstone/Masterplan og Åge Steen Nilsen (Ammunition). Det er en fin bredde på låtene, og spesielt vokalistene gjør sitt til at variasjonen hele tiden flyter bra. Tore selv synger ikke så bra som de andre to, men samtidig er det en velfungerende greie han kjører på med. 

Lyden er fet, mange av sporene er ditto, et par kutt lukket seg litt fort, mens noen åpnet seg mye og blødde kraftig. Ikke et sprøtt bra album, men du kan glatt spille gjennom dette noen ganger og henge med. Og et par-tre av sporene var veldig kule.

Selv om vokalinnsatsen mellom Tore og de to andre var litt tydelig, er det jo med seksstrengere Hr. Moren briljerer, og der er det sjelden noe annet enn pådriv og krem.

Ikke så bra som Devilbird, men det som er bad assed her på My Way, det var bedre - men samlet og hørt under ett er nok denne andreskiva hakket under - etter min smak selvsagt.

Tore Moren@Facebook

6/10

Tracklist:

  1. The Day We Met (vokal: St Moren)
  2.  Bad Blood (vokal: Altzi)
  3.  Snortin´ Whiskey (vokal: St Moren)
  4.  Tell Me What You Want (vokal: Nilsen)
  5.  Don´t Call Me (vokal: Altzi)
  6.  Stand Up (vokal: St Moren)
  7.  Kiss My Ass (vokal: St Moren)
  8.  Slow Down (intrumental)