Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Whitesnake "The Purple Albm"

av yngve

The Purple Album 32874127 FrntlSelskap: Frontiers

Release: 15.05.15

Denne har det stormet rundt, skal vi kalle den stormbringer?

Jeg er ganske avslappet til slikt, om Coverdale vil spille inn gamle Purplelåter han sang for lenge siden, i Whitesnake-kledning, fett for ham. Folk mener uansett det de vil, og kjøper det de vil. 

Whitesnake@Facebook

Jeg har hørt originalene hundrevis av ganger, helt fra jeg var guttungen, og jeg ser disse nyinnspillingene som en kul variant, en annerledes tolkning, ikke mer. Man kan mene hva man vil om alle banda som spiller inn gamle greier om igjen, jeg velger altså å være totalt avslappet til situasjonen - og samtidig kose meg med fete låter, for det er ingen tvil om at de fleste Whitesnake her tolker, er klassiske stykker. 

De gjør ingen feil, spiller fett, pakker de inn litt annerledes, covrer Purple på en absolutt ok måte. Så får denne være en for bøkene, en skive som fikk mange til å se rødt, eller lilla, og hvor noen, som meg, kastet alt til sjøs og tok skiva for det den er/var; nye versjoner av gamle låter. Om jeg har kjøpt vinylen eller cd-en? Om jeg har erstattet filene selskapet sendte over? Nope, så hypp er jeg ikke på dette, men jeg hadde det veldig koselig og kult når disse sporene fant veien ut i sfæren. 

Karakter? Gidder egentlig ikke, dette får være et album du selv får ta stilling til, men om du presser kniven på strupen min, kan jeg kanskje innrømme at den ligger på en grei sekser. 

6/10

Tracklist

  1. Burn
  2. You Fool No One (interpolating Itchy Fingers)
  3. Love Child
  4. Sail Away
  5. The Gypsy
  6. Lady Double Dealer
  7. Mistreated 
  8. Holy Man
  9. Might Just Take Your Life
  10. You Keep On Moving
  11. Soldier Of Fortune
  12. Lay Down Stay Down
  13. Stormbringer