Willy Bendiksens bursdagsfeiring

av yngve

Wild Willys Gang Willy Bendiksen Foto Jan Dahle 2Jeg kom over en fet artikkel fra kvelden trommeslageren ble feiret i Oslo.

Det er Jan Dahle@Rock And Roll Dreams som var på plass og forfattet en flott artikkel - og som viser en idiotisk styring på detaljer. Selv var jeg i motsatt ende av skalaen den dagen, jeg var på konsert med et band som spilte i Sandnes og som i motsetning til Bendiksen er helt i startgropa - men sånn er det av og til.

For å vise spekteret Jan skulle dekke, og ikke minst musikerne som skulle sy sammen alt på menyen, sakser jeg dette

"Rockefans som har levd en stund nikker nok gjenkjennende til ett eller flere av følgende navn: St. Helena, Høst, Flax, Jannicke, Road, Blonde On Blonde, Perfect Crime, Bad Habitz, Bernie Marsden Band, Wild Willy’s Gang, The Snakes, Jorn og Ken Hensley & Live Fire. Felles for dem alle er at «Wild» Willy Bendiksen har vært å finne bak trommene når bandene har turnért land og strand, og få, om noen, norske musikere er mer bereist i vårt langstrakte land. I løpet av omkring 45 år har Willy dermed vært en markant skikkelse innen norsk rock og metal gjennom utallige konserter, og ei lang rekke plateutgivelser."

Artikkelen finner du HER.

Fotograf: Jan Dahle