Corna med album

av yngve

The Witchmaster Album Cover'The Witchmaster' kom i handel for noen dager siden.

Hortenbandet slapp nylig singel, som jeg meldte inn, nå kommer det litt info på skiva., 

Bandet forteller at dette nye albumet kontra debuten er "...mer sammensatt og er skrevet av hele bandet sammen."

Forhistorie og detaljer er alltid interessant, selv om jeg vet ikke alle deler denne fascinasjonen ;) Vi kjører en fastfoodversjon:

"Corna har røtter helt tilbake til tidlig 90-tall, da Cato Johansen (vokal) og Bjørnar Marthinsen (gitar) spilte sammen i bl.a. Conspiracy og Quadrophonia. Bandet i dag består foruten Cato og Bjørnar av Tom Erik Christensen (trommer), Morgan Henrik Lunde (bass) og Øivind Kaspersen (keyboards). Sistnevnte ble en del av Corna i 2017 som nytt medlem. Bandet mistet sin keyboardist (Geir Erik Heigård) i en tragisk ulykke 2016. Dette var rett i forkant av innspillingen av The Witchmaster. Bandet valgte å spille inn albumet som en hyllest til Geir Erik med en innleid keyboardist; Nils Mathisen." 

Nils spiller alt av tangenter på dette nye albumet til info.

'The Witchmaster' kom på plass i flere forskjellige studioer får vi opplyst, og da i tidsrommet oktober i fjor til januar i år. 

"Trommer og bass ble spilt inn av Knut Magne Møllarn Valle (kjent fra bl. a. Arcturus, Mayhem) i Mølla Studio. All gitar er spilt inn hos Robert Hauge i Badabing Studios i Horten. Hovedvokalen ble spilt inn i The Rock Ranch av Trond Teeny Holter (kjent fra WigWam, Dream Police, Dracula – The Swing of Death), Trond mikset og mastret skiva også. Backingvokal ble spilt inn av Une Kulsrud i Lucky Loops studios i Horten."

"Lydbildet og uttrykket bandet var ute etter var mer dynamisk og moderne, noe Trond Holter har klart å trekke frem."

Digital utgave finner du på de vanlige stedene, i tillegg er albumet å få fatt i fysisk på cd.

Corna@Facebook