Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Cyanide + Plain på tur

av yngve

Disse banda er på tur akkurat nå, i kveld er de i Slovakia, i går var de i Polen.

Turne PosterVidere går ferden til Tsjekkia, etter dagens og tre andre giger i Slovakia, før Slovakia og Polen igjen får besøk i oktober. 

Cyanide, som spilte på årets Southern Discomfort, er altså på tur, sammen med seg har thrashbandet et stonerband fra hovedstaden, Plain. 

Cyanide@Facebook

Plain@Facebook

"Plain og Cyanide er på en 14 dagers turne i Øst Europa, nærmere bestemt  Polen, Tsjekkia og Slovakia. Det skal spilles 9 konserter, blant annet i Warszawa, Ostrava og Krakow" forteller Asbjørn, gitarist i Cyanide, til Heavymetal.no.

"Plain er et Stoner metal-band fra Oslo som ga ut sitt selvtitulerte debutalbum i mars i år. Siden den gang har de opptrådt på blant annet Freakstock i Tyskland og Ågseth i Marnadal. Nå er de klare med sin første turne, med Cyanide som supportband."

"Cyanide spiller thrash metal og kommer fra Vennesla. Etter en noe stille sommer, som har inneholdt et litt kjipt bytte av øvingslokale, spilte vi på Southern DisComfort i Kristiansand. Senere i høst skal vi i studio en tur å spille inn nytt materiale."

Heavymetal.no ønsker begge banda masse lykke til på ferden gjennom rekken av datoer, og ønsker de velkommen hjem etter siste konsert, 2. oktober i Krakow.