Karmøygeddon 24

Knall jul!

av yngve

Hmno JpgOg et rått nyttår!

Dere vet hva jeg pleier å si; pass på hverandre, drit i å sleng med leppa på hvordan folk feirer, eller ikke, ikke drikk mer gløgg enn det dere har godt av, kjør forsiktig om dere må tilbakelegge noen kilometer for å besøke slekta, spill metal, støtt mindre band, gå på konsert - og husk på dyra :).

Ræva, vi snakker mange år med Heavymetal.no nå, serveren begynte vel å tikke og testes i 2001, de første artiklene kom ikke lenge etter. Heavymetal.no, eller jeg personlig, er ikke så opptatt av å feire seg selv, men en liten klapp på skulderen, eller på kjeften, for de årene som har gått synes jeg man skal koste på seg. 

Hail til alle dere som har tatt del i sidens utvikling og innhold i årenes løp, og spesielt til dere som er med nå - Ruben, Rune, Arni og Steinar. The deadly quartet! Og Harald, kapteinen for det tekniske :).

Hva som er synd med utviklingen innen metalmedier? Og sikkert de fleste mediene? Jo det skal jeg si dere, det er at alle henger på sosiale dustemedier hele tiden (jeg er jo en dust selv slikt sett), at folk ikke gidder å gå inn på siden uten at det annonseres på Facebook - om jeg hadde sluttet å annonsere at det skjer saker og ting på Facebook, tror jeg ikke Heavymetal.no hadde hatt livets rett. Faktisk. Og dette skaper en dobbel oppgave og mye mer jobb for meg. Men slik er det. Facebook styrer og steller, og er en digital diktator. Men uansett er jo målet og greia å pushe fete band, samme hvilke kanaler vi må via. 

Rock!