Karmøygeddon 24

Minor DisComfort – Southern DisComforts nyfødte lillesøster!

av yngve

Som overskriften røper, har Kristiansandfestivalen funnet overskudd til å tenke i nye baner, og siden dette gjelder de som er under myndighetsalderen, og sørger for at også de kan sjekke ut litt livemetal, er det veldig positivt.

Pressemelding: "I år blir det tolvte gang Sørnorsk metallforum arrangerer metalfestivalen Southern DisComfort, i Kristiansand. Hvert år har vi fått henvendelser fra potensielle fremtidige publikummere, med spørsmål om det er aldersgrense på festivalen, noe det er. Beklageligvis for de som ikke er gamle nok. Det er veldig artig for oss å se den yngre generasjonens interesse for Southern Discomfort metal festival, og musikksjangeren den representerer. Det gjør oss bak festivalen overbevist om at vi har publikum også i fremtiden. Men noen er utålmodige!! Styret i Sørnorsk metallforum og Southern Discomfort tar nå dette til etterretning. Vi vil lage metal festival også for de yngre! (det vil dog ikke være en øvre aldersgrense på SDC’s avlegger). 

I år starter vi med en dag og ser hvordan oppslutningen blir. Hvis dette viser seg å være en så god ide som vi håper og tror, vil dette bli et årlig arrangement akkurat som storebror Southern DisComfort

1486052 815738775122445 1195999635 O

Southern DisComfort liker å presentere bredde innenfor sjangeren, og vi henter artister både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Men vi legger vekt på ALLTID å presentere noen lokale og ny-etablerte band. Det er viktig for oss å løfte dem på den måten vi kan: gi dem scene-erfaring og sjansen til å vise seg fram. Dette vil vi også ta med oss inn i Minor DisComfort.

Dato for arrangementet blir satt om ikke så alt for lenge. Vi gleder oss over muligheten vi har fått til å gjøre dette, takket være støtten fra SØRF og LOS-fondet!"

Southern Discomfort@Facebook