Karmøygeddon 23 B

Ottone Pesante "Apocalips"

av yngve

Ottone Pesante 18 (1)Selskap

Release: 02.11.18

Vi blåser i Ottone Pesante :).

Ottone Pesante@Facebook

Jeg er ikke en ekspert på dette, tuba og metal, jazz og galskap, men på en merkelig måte forente det hele seg til at det faktisk var ok å høre gjennom dette flere ganger en søndag i mars :).

Dette er et instrumentalband, men på låten under har de faktisk valgt å ta med en gjestevokalist, Travis Ryan fra Cattle Decapitation. Døm selv. 

"Prepare your anti-atomic shelter: Ottone Pesante, the trio that was able to receive respect from Jazz and Metal scenes at the same time, is back!"

Det er et relativt vanskelig band p forklare, eller anbefale, men på en rar måte fenger det også. Når dette smilet og forundringen over hva de driver på med går over, er det noe der man kan sitte og høre på. Det er ikke sååå sært som det kan høres ut som. Om du svelger denne ompagreia, liker drivet de ofte velger, og tenker litt metal og tidvis doble pedaler, og er litt nysgjerrig - hvorfor ikke?

Det de gjør gjør de bra, selv om jeg ikke tror dette vil bli den neste trenden. De har dog klart å lage noe som skiller de ut i mengden, bare det er verdt ett poeng. De turnerer mye, og jeg vil tro dette, om enn i mindre doser, kan være heftig å se live. 

Å gå inn på enkeltlåter er ikke noe jeg ser helt poenget med, sjekk ut noen av smakebitene under, og se selv hva du synes.

Poengsummen er mer hva de gjør, at de gjør det, og at de gjør det fett. Mer enn musikksmak og en generell mening om hva i all verden ;).

7/10

Tracklist:

  1. Shining Bronze Purified in the Crucible
  2. Lamb With Seven Horns and Seven Eyes
  3. Bleeding Moon
  4. Angels Of Eart
  5. The Fifth Trumpet (Ft. Travis Ryan)
  6. Locusts' Army
  7. Seven Scourges
  8. Twelve Layers Of Stones
  9. Doom Mood