Ln Vwj5 Gx

Vinnere av Barbed Wire-vinyl!!!

av yngve

Rocknroll RemedyBarbed Wire spiller kvalitetsfylt rock'n roll med flammer og piggtråd, alt smurt inn i den tykkeste motoroljen :).  'Rock'n Roll Remedy', Barbed Wires fjerde album, kom i handel for en stund tilbake, selskapet som slapp skiva er Nordic Records.

Atle, gitarist, var så kul at han ga oss to eksemplarer av albumet i vinylformat, t usen takk til Atle/Barbed Wire for premier!

Vinnerene ble:

Bjørn Andre Kleppe Aspelund

Magne Johnny Mygland

Gratulerer!!! Dere andre som sendte inn, sorry, skulle gjerne hatt en stabel og sendt til alle sammen ;)

***

Litt story: "Hjernevasket av Ac/dc, Motörhead og Rose Tattoo i oppveksten har satt sine spor, så det er vel ingen grunn til å forklare hvilken sjanger det er snakk om for trønderske Barbed Wire.

Bandet ble assosiert som en motorsykkelklubb eller et deathmetal band under navnet Evil Angels. Navneendring gjorde at bandet Barbed Wire så dagens lys i januar 2009. Etter dette har det blitt gjort over 200 konserter i inn- og utland, 4 album; Fire It Up (2009), Rock`n`roll Rebel (2010), Born To Rock (2011) og nå Rock`n`roll Remedy (2014).

Rock`n`roll Remedy er en spesialugivelse kun på vinyl, som inneholder 2 nye sanger som er innspilt i Skansen Studio (Trondheim ) i 2013; Here to stay og en coverversjon av Ac/dc`s 'Thunderstruck' + 8 låter fra de tre forrige albumene."

Vil du handle digitalt, finner du skiva på de fleste etablerte plattformer her til lands. Kos deg med 'Born To Rock' i mellomtiden:

Konserter:

  • 31. mai stiller de på Rock City i Namsos
  • 26. juni er det Trondheim igjen, denne gangen@Fellows
  • 8. august tar de del i Bergmannsdagene i Løkken@Løkken Verk